Rally doet mee aan Sjors Sportief

29 oktober 2019

Hoe werkt het?

Cultuur- & Sportstimulering Nederland werkt samen met meer dan 100 gemeenten met als doel om hun inwoners op een leuke en laagdrempelige manier bekend te maken met het sportieve en culturele aanbod binnen de regio. Dit gaat vaak in samenwerking met buurtsportcoaches/cultuurcoaches, sportbedrijven en/of culturele instellingen. Hier zijn verschillende (bewezen) concepten voor ontwikkeld. Het meest bekende programma is natuurlijk ‘Sjors’, maar ook ‘Max Vitaal’ en ‘Try-Out’ worden in steeds meer gemeenten ingezet.

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Altena ontvangen  het prachtige Sjors Sportief/Creatief boekje in de klassen! De inschrijvingen gaan a.s. woensdag 9 oktober om 16.00u van start! Inschrijven kan vervolgens nog het hele schooljaar.

Via deze website kan je je inschrijven : https://www.sportcoachaltena.nl/activiteiten?gemeente%5B%5D=81&zoeken=tafeltennis