Afsluiting voorjaarsseizoen 2021

19 juli 2021

Ook in het voorjaar hebben we helaas voor een bepaalde periode dicht moeten zijn vanwege de omstandigheden. Maar we hebben gelukkig toch aan het einde de trainingen kunnen hervatten. We hopen ook dat we in het najaar de trainingen kunnen blijven doen. En natuurlijk dat de jeugd weer competitie mag gaan spelen!

Afgelopen vrijdag 16 juli hadden we een afsluiting van het seizoen. We hebben een frietkar besteld en gezellig met de leden / ouders en familie buiten gegeten.

Tijdens de afsluiting heeft Jaroen van Straten zijn taak als voorzitter overgedragen aan Henk Versteeg. Ook heeft Tonnie aangegeven te stoppen als trainer en als lid. Tonnie heeft met het bestuur een mini tafeltennistafel gegeven aan de jeugd van Rally. Nogmaals bedankt!

We willen namens het bestuur iedereen bedanken voor de gezellige avond. Iedereen nog een hele fijne vakantie, tot de 1e training die is op 1 september.