Corona maatregelen

13 november 2021

Beste rally leden en ouder(s),
Vanwege de oplopende besmettingen van het coronavirus heeft de overheid de volgende maatregelen ingesteld. Helaas zijn we genoodzaakt deze maatregelen te volgen.
Vanaf aanstaande woensdag moet elke sporter boven de 18 jaar, bij het betreden van de gymzaal, een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien.
Ouders en ander publiek zijn helaas niet meer welkom bij trainingen en wedstrijden.
De basisregels blijven natuurlijk ook heel belangrijk zoals thuisblijven bij klachten, handen desinfecteren bij binnenkomst, 1.5 meter afstand houden, geen handen geven. Ook zullen de ramen open gezet worden voor voldoende ventilatie.
Zo komen wij, als bestuur, voor lastige beslissingen te staan. We hopen op een ieders begrip.

Met vriendelijke groeten
Bestuur ttv RALLY