Rabo Clubsupport

10 september 2022

Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.
Van 5 tot 27 september  kun jij je stem uitbrengen op onze vereniging via : https://www.rabo-clubsupport.nl/altena-bommelerwaard/stemmen of via de Rabo App.

Alvast bedankt voor je stem!

ONS DOEL

Het bedrag willen we gebruiken voor een nieuwe tafeltennisrobot. Deze kan bevestigd worden aan de tafel en kan gericht ballen aangeven. Snelheid, tempo en effect kan worden afgesteld zodat voor ieder niveau de juiste trainingsballen kunnen worden aangespeeld.

OVER RABO CLUBSUPPORT

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.