TTV Rally gaat verhuizen!

3 februari 2024

A.s. woensdag (7 februari) zal de laatste training zijn in de gymzaal aan de Tulpstraat. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari gaan wij verhuizen naar de sportzaal in de basisschool De Hoeksteen.
De gymzaal waar we al heel wat jaren hebben gespeeld wordt afgebroken. Hier wordt vervolgens een compleet nieuwe gymzaal gebouwd. Tijdens deze verbouwing mogen we gebruik maken van de sportzaal in De Hoeksteen.

Zie hieronder hoe je vanaf de gymzaal aan de Tulpstraat(oude locatie) naar de nieuwe locatie komt. 

Woensdag 14 februari zal de nieuwe training zijn in de basischool. We zijn voor de jeugd welkom vanaf 18:30uur, voor de 1e groep, de 2e groep vanaf 19.30 uur. We maken geen gebruik van de hoofdingang maar gaan de zaal in via de poort aan de zijkant van de school. Parkeren van de fietsen kan naast het podium op het kleine plein aan de Vroonhoeve. We mogen gebruik maken van de aanwezige kleedruimtes. De seniorentraining is op de donderdagavond, deze begint om 20.30 uur.

Ingang Vroonhoeve