Paasactie

15 februari 2021

Beste leden,

Helaas hebben we in 2021 nog niet kunnen tafeltennissen! Daarom hebben we besloten dat er het eerste kwartaal geen contributie zal worden geïnd. Helaas loopt de vereniging dan inkomsten mis. Maar wat rijmt erop helaas. Juist, paashaas! Hier vinden jullie een bestelformulier voor heerlijke paaschocolade. Help mee en ga al je vrienden/kennissen/buren/familie af om een mooie lijst bij elkaar te verkopen. Lukt het niet om de lijst zelf te printen? Dan wil Gerdien hem graag voor je printen en even bij je langsbrengen.

Geef je bestellijst/bestelling met het geld uiterlijk 1 maart door aan Gerdien of Petro.
Wij zullen dan zorgen dat de chocolade er op tijd is voor de Pasen.

Gerdien van Giessen Berenhoeksestraat 18 –  0653492488
Petro van Helden Engelsestoof 12 –   0623974328